ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η απεντόμωση περιλαμβάνει διεργασίες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση εντομολογικών προσβολών. Κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια, ψύλλοι και κοριοί εισβάλλουν συχνά σε χώρους, δημιουργώντας σημαντική όχληση και επιμολύνοντάς τους με μικρόβια και αλλεργιογόνα. Χώροι στο σπίτι, στους οποίους εμφανίζονται τακτικά έντομα είναι η κουζίνα, το μπάνιο αλλά και εξωτερικοί χώροι. Πολλές φορές, μικρά έντομα εμφανίζονται στο στρώμα του ύπνου και επιφέρουν τσιμπήματα στους ανυποψίαστους χρήστες τους. Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου για την απεντόμωση καθορίζεται από αρκετούς παράγοντες όπως οι συνήθειες των εντόμων που αντιμετωπίζονται, τα χαρακτηριστικά του χώρου επέμβασης, αλλά και οι συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασίας, υγρασία). Η απεντόμωση αποτελεί μια διαδικασία ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων, κατά την οποία δίνεται έμφαση σε μεθόδους φιλικές στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Οι εφαρμογές βασίζονται στην πρόληψη και τη συνεχή παρακολούθηση των χώρων με στόχο την έγκαιρη επέμβαση.

Τα περισσότερα έντομα μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες πολύ σοβαρές για την υγεία του ανθρώπου. Η απεντόμωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Οι οικολογικές απεντομώσεις με σεβασμό και στο περιβάλλον αποτελούν για την ΚΩΠΑ Δημιουργική πρωταρχικό σκοπό, η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την ελάχιστη τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία μας διενεργεί απεντομώσεις βασισμένες σε πρωτόκολλα και φέρουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους.

Στόχος μας είναι το εγγυημένο αποτέλεσμα, κρατώντας προσιτές τις τιμές, στις απεντομώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Το προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που μπορούν να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα, ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε υγιείς και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε. 

Η εταιρείας μας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, διαθέτει άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει είμαστε σε θέση να αναλάβουμε άμεσα και ολοκληρωμένα τον καθαρισμό οποιουδήποτε χώρου, πάντα σε πολύ λογικές και συμφέρουσες για τους πελάτες μας τιμές.

ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ Ή ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ

+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
%
ΑΣΦΑΛΗ ΥΛΙΚΑ
+
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
%
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμός.

Δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, με επαγγελματικές εφαρμογές, μέσω ειδικών προγραμμάτων απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών.