ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ COVID 19

Η απολύμανση για covid-19 είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως επαγγελματικοί χώροι, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Η απολύμανση για covid-19 γίνεται σε ένα χώρο είτε προληπτικά είτε εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ο επαρκής καθαρισμός και η απολύμανση του χώρου θεωρούνται απαραίτητα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, γιατί σύμφωνα με τους επιστήμονες ο covid-19 είναι πολύ ανθεκτικός. Με την απολύμανση για covid-19 επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες. Είμαστε διατεθειμένοι να αποτελέσουμε έναν ισχυρό παράγοντα στη διαχείρισης του covid-19 και το προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που μπορούν να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα.

Στόχος μας είναι η διατήρηση ενός ανώτατου επιπέδου υγιεινής στους χώρους που πραγματοποιούμε εφαρμογές, εναρμονισμένοι πάντα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού κράτους και της Ε.Ε ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε υγιείς και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η εταιρείας μας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, διαθέτει άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει είμαστε σε θέση να αναλάβουμε άμεσα και ολοκληρωμένα τον καθαρισμό οποιουδήποτε χώρου, πάντα σε πολύ λογικές και συμφέρουσες για τους πελάτες μας τιμές.

ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ Ή ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ COVID-19

+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
%
ΑΣΦΑΛΗ ΥΛΙΚΑ
+
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
%
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμός.

Δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, με επαγγελματικές εφαρμογές, μέσω ειδικών προγραμμάτων απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών.