ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η πρόληψη και η αντιμετώπισή των τρωκτικών καθίσταται αναγκαία, καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών, που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον, προκαλώντας σαλμονέλα, λεπτοσπείρωση και άλλες σοβαρές ασθένειες. Βλάβες στα ηλεκτρικά, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα δεν είναι αμελητέες γιατί εγκυμονούν κινδύνους βραχυκυλωμάτων και πλημμυρών, που θα σας κοστίσουν ταλαιπωρία και μεγάλα έξοδα. Η έγκαιρη παρέμβασή μας προλαμβάνει δυσάρεστες εκπλήξεις και συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης.

Η μυοκτονία είναι η διεργασία που ακολουθούμε, για την αντιμετώπιση προσβολών από τρωκτικά, όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Πολλά είδη τρωκτικών ζουν σε αστικές περιοχές και δημιουργούν συχνά προβλήματα σε χώρους σπιτιών και σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Γνωστές ασθένειες όπως η σαλμονέλα, η λεπτοσπείρωση, οι δυσεντερίες και η πανώλη συνδέονται τακτικά με την εμφάνιση τους. Η μυοκτονία αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία διαχείρισης παρασίτων, κατά την οποία δίνεται έμφαση σε μεθόδους φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Περιλαβάνει τρεις σημαντικές φάσεις: την πρόληψη, την παρακολούθηση των χώρων και τον τελικό έλεγχο.Στα προβλήματα με ποντίκια και αρουραίους απαιτείται συχνά απολύμανση των χώρων με στόχο την αντιμετώπιση μικροβίων που εμφανίζονται.

Οι μέθοδοι που ακολουθούνται στις μυοκτονίες είναι συμβατοί με τα πρότυπα ασφαλείας που ακολουθούν οι σύγχρονοι εταιρικοί και βιομηχανικοί χώροι (HACCP, ISO 22000, ISO 14000, BRC, IFS)

Στόχος μας είναι το εγγυημένο αποτέλεσμα, κρατώντας προσιτές τις τιμές, στις μυοκτονίες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Το προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που μπορούν να επιλύσουν κάθε είδους πρόβλημα, να διασφαλίσουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης, ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντοτε υγιείς και ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η εταιρείας μας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, διαθέτει άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα μυοκτονιών, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει είμαστε σε θέση να αναλάβουμε άμεσα και ολοκληρωμένα τον καθαρισμό οποιουδήποτε χώρου, πάντα σε πολύ λογικές και συμφέρουσες για τους πελάτες μας τιμές.

ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ Ή ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
%
ΑΣΦΑΛΗ ΥΛΙΚΑ
+
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
%
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμός.

Δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, με επαγγελματικές εφαρμογές, μέσω ειδικών προγραμμάτων απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών.